SOITA JA VARAA AIKA AUTOHUOLTOON! 0400 866 001

Autohuolto Kivimäki Espoossa palvelee ammattitaidolla

Autohuolto Kivimäki palvelee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset autot autohuollossamme Espoossa ammattitaidolla ja lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Autohuollon palvelut Espoossa

Autohuoltomme toteuttaa Espoossa ammattitaitoisesti kaikkien automerkkien ja -mallien määräaikaishuollot, vuosihuollot ja muut huollot sekä isot ja pienet korjaukset ilman merkkikorjaamojen lisiä. Meillä hoituvat luotettavasti ja nopeasti niin huollot kuin korjauksetkin aina polttimoiden vaihdosta ruostekorjauksiin ja moottoriremontteihin asti.

Meille voit tuoda huoletta huoltoon niin uuden kuin vanhemmankin auton. Uusien autojen maahantuojan myöntämä takuu säilyy myös meidän autohuollossamme.

Sinun ei tarvitse autoa meille tuodessasi itse tietää, mikä sitä vaivaa. Vianetsintä kuuluu työhömme ja teemme sen luotettavasti ja ammattitaidolla pitkään kokemukseemme perustuen.

Määräaikaishuollot ja -vuosihuollot

Autohuoltomme toteuttaa luotettavasti kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot ja vuosihuollot. Saat meiltä myös kätevän katsastushuollon ja katsastuspalvelun. Autohuollostamme saat ammattitaitoisesti toteutetun huollon, mutta varmasti maahantuojan autohuoltoa edullisemmin.

Kun varaat etukäteen ajan autohuoltoon, niin voimme varmistaa että meillä on juuri oikeat osat sinun autoosi.

Autohuolto Espoossa

Pienet ja isot korjaukset

Pienet korjaukset, kuten pyyhkijänsulkien, polttimoiden ja akkujen vaihdot tai auton vikakoodien lukeminen hoituvat autohuollossamme nopeasti, jopa ilman ajanvarausta. Myös isommat korjaukset toteutamme nopealla aikataululla.

Voit odottaa huollon valmistumista vaikka kahvia nauttien.

Älä maksa itseäsi kipeäksi maahantuojan huollossa. Korjaamme autosi samalla varmuudella ja ammattitaidolla, mutta varmasti edullisemmin.

Soita 0400 866 001 niin saat tarkan hinnan!