RENKAIDEN SÄILYTYS ALKAEN 55€ / KAUSI

Espoon rengasliikkeestä kaikki renkaat ja rengastyöt

Rengasliikkeemme palvelee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät rengasliikkeemme kätevästi Länsiväylän kupeesta Hannuksenpellosta.

Saat rengasliikkeestämme kaikki renkaisiin liittyvät palvelut ja oikeanlaiset, autoosi ja Suomen olosuhteisiin sopivat ja turvalliset renkaat, alleasennettuina ja nopeasti. Meiltä löydät renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä maastureihin.

Talvirenkaat

Suomessa talvirenkaita on käytettävä tämän hetkisen lainsäädännön mukaan joulukuun alusta helmikuun loppuun kelistä riippumatta. Talvirenkaita ovat nasta- ja kitkarenkaat, joista nastarenkaita koskee tiukemmat käyttörajoitukset. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin, joista myöhempi ajankohta on määräävää. Nastarenkaita saa käyttää tämän ajan ulkopuolellakin, jos keli sitä edellyttää.

Talvirenkaiden kulutuspinnassa pitää olla vähintään 3,0 mm urasyvyys rengaskuvion pääurien alueella. Renkaiden ei kannata kuitenkaan antaa kulua lähelle minimirajaa, sillä hankalissa keliolosuhteissa pienin sallittu urasyvyys ei ole turvallisuuden kannalta riittävä. Loskaisella tai lumisella kelillä tai muissa vaikeissa olosuhteissa suositellaan kulutuspinnalle vähintään 5–6 mm urasyvyyttä.

Kesärenkaat

Autossa käytetään suurin aika vuodesta kesärenkaita. Laki määrittää henkilö- ja pakettiautojen kesärenkaiden pienimmäksi urasyvyydeksi 1,6 mm. Autonrengasliitto suosittelee kesärenkaiden vaihtamista uusiin kuitenkin viimeistään silloin kun urasyvyys on 4,00 mm, koska riski vesiliirtoon kasvaa merkittävästi, jos urasyvyys menee alle tämän rajan.

Rengasliike Espoossa

Rengastyöt nopeasti Espoon rengasliikkeestä

Teemme rengasliikkeessämme Espoossa nopeasti ja ammattitaidolla kaikki rengastyöt kuten renkaiden kausivaihdon, tasapainotuksen, vannetyöt, pesun, paikkauksen ja kuntoarvion.

Soita 0400 866 001 ja kysy lisää!

Rengashotelli

Oletko kyllästynyt etsimään renkaille sopivaa tilaa ja kuljettamaan niitä paikasta toiseen? Rengassäilytys helpottaa arkea!

Meiltä saat myös täyden rengaspalvelupakettin, joka sisältää vaihdon, pesun, kuntoarvion ja kausisäilytyksen.

Säilytyshinnat alkaen 55 €/kausi, riippuen mallista.